Gerber compact Parang

kr499.00

Gerber Compact Parang

1 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Perfekt for å hugge kvister og grener
Solid blad i karbon stål gir god motstandsdyktig mot rust, og gjør macheten lett å slipe
Full Tang konstruksjon for bedre holdbarhet og slitestyrke
Ergonomisk gummiert grep for høy komfort og sikkerhet
Lanyard snor festet til skjefte hindrer at fingrene sklir opp fra grep til egg

Gerber Bear Grylls Compact Parang machete er en modern versjon av den tradisjonelle jungel macheten som bl.a. brukes i Malaysia og Indonesia. Den vinklede formen på bladet gjør den ypperlig til å kutte kvister og greiner, samtidig som den hindrer at du setter bladet fast i det du hugger i.

En eventyrveteran som Bear Grylls lager fort en sti gjennom bushen like lett som andre folk klipper neglene. Vi som ikke har samme erfaring som Bear Grylls i jungelen med å svinge en machete dagen lang kan fort bli finende med sine egne rygg og skuldermuskler. Bear Grylls Compact Parang er derfor laget for å ha en mer pakkbar og praktisk machete.

Laget etter verktøyene som indonesiske stammefolk har brukt i jungelen gjennom flere generasjoner, er Compact Parang et skuldervennlig svar til en standard, full-size machete. Ved å kombinere Gerbers erfaringer gjennom årtier i produsksjon og bruk av verktøy og Bear Grylls ‘eventyr kunnskap, fungerer Compact Parang som en tømmerhugger på stien og en kirurg rundt leiren. Den kan knerte gjennom tykt gress og busker hele dagen, deretter hogge grønnsaker og spikke flis til bålet for kvelden.

Liten og stanhaftig
Størrelsen og formen på bladet fokuserer vekten rfem mot spissen for mer kraft bak hvert sving. Og med høykarbon stål, som gjøre at det ikke skal bøye eller vingle når den treffer hardtre. Det kompakte 9,3-tommers bladet gjør den lettere å håndtere i tett kratt.

Zero-Slip Grip
Den gripevennlig, gummierte håndtaket fyller hånden din akkurat perfekt, og med overdimensjonert styrke og ende på hver side av håndtaket holder du verktøyet godt i håndflaten din sving etter sving. Til slutt, bare for å være på den sikre siden, er det en «dødmannsknapp-snor» rundt håndleddet som en siste mål på no-slip forsikring.

 

På baksiden av sliren vil du finne land-til-luft rednings signaler. Den kommer også med en kopi av Bear Grylls Survival Pocket Guide å hjelpe deg å fokusere din oppmerksomhet på detaljer som betyr mest når du er i nød.

Item # 31-002072
Total lengde: 38.3cm
Bladlengde: 23.7cm

Vekt: 385.6g med slire
Ståltype: 1055
Håndtak materiale: Polypropylene
Nylon Sheath

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gerber compact Parang”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *